Ngamen 7 – Zagita – Dangdut Koplo

Ngamen 7 – Zagita – Dangdut Koplo – This song just for preview, please buy MP3 Original and use ringtone for the artist can be work. We do not save this file, we only provide the latest song info. So we do not save this file in the data base http://www.pandumusica.info

Info : Hadir pertama di pandumusica.info lagu Ngamen 7 bersama Zagita dan bukan Sagita. Dengar-dengar ini sama kaya Sagita cuma saja beda manajemennya.

Judul : Ngamen 7 (Bapak Koclok)

Artis : Vivi Rosalita

Orkes : Zagita

Download : Ngamen 7 – Zagita – Dangdut Koplo.Mp3

Lirik Lagu Ngamen 7

Aku iki pancen dadi wong ora duwe

Awet cilik aku di tinggal ibuku

Patang wulan dudo bapakku rabi meneh

Entuk mbok rondo seng bokonge semloheh

Bapakku luweh sayang karo bojone

Ketimbang karo aku anake dewe

Bapak lali pangan lali sandanganku

Bapak tego ra mikir sekolahku

Mugo – mugo bapakku ndang elingo

Mugo – mugo bapakku ndang ngertio

Aku neng kene keloro – loro

Kepingin sambat nanging karo sopo

Aku ora njaluk dunyo lan brono

Seng tak jaluk kasih sayang wong tuwo

Saben dino aku mangan golek dewe

Panas udan aku tetep nekat wae

Neng bis kota kui dadi kantoranku

Emper toko sing dadi istanaku

This entry was posted in dangdut koplo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s